Eveniment

VESTI PROASTE: La IJP Prahova, sunt 8 cazuri de COVID-19. Un alt focar, la un agent economic, cu 20 de cazuri!

Conform informațiilor furnizate de DSP Prahova, în ultimele 24 de ore au mai fost raportate două noi focare. Unul dintre ele este la la nivelul unei subunități din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Prahova.

Potrivit informațiilor actualizate AICI au fost confirmate, în total, 8 cazuri de infectare cu virusul SARS-CoV-2. Încă de la depistarea primului caz, la începutul acestei săptămâni, a fost dispusă de urgență dezinfectarea spațiilor de lucru și a mijloacelor auto, în cadrul respectivei subunități. Activitatea nu a fost afectată, fiind acoperită de alți angajați la IJP Prahova.

Al doilea focar a fost identificat la un agent economic, unde 20 de persoane dintre cele 38 testate au fost descoperite ca fiind infectate cu noul coronavirus. Aceștia fac parte din două linii de producție și nu au avut contact cu ceilalți 130 de angajați ai unității respective. Ca măsuri a fost dispusă dezinfecția societății și reorganizarea activității.

Autoritățile anunță că numărul de teste realizat în județ, de la începutul epidemiei și până în prezent, este de 15369 (nu sunt incluse în acest număr testele efectuate la cerere de către angajatori și persoanele care fac astfel de verificări pentru a merge în vacanțe în acele țări care solicită un astfel de test), conform centralizării DSP Prahova.