Eveniment

Tabara de diabet Valea Negrasului – 2018, 2019

În cadrul Proiectul DIA16617/124, cofinanțat de Lions Clubs International Foundation și Districtul 124 România, lansat în luna Iulie 2018, Lions Club Ploiești a avut inițiativa de a organiza prima tabăra pentru copii cu diabet în regiunea de sud a țării.

Taberele s-au desfășurat în perioadele 26-31 August 2018 și 12-16 August 2019 în pensiunea Valea Negrașului, județul Prahova. La actiuni au participat copii din județele Prahova, Argeș, Buzău, Dambovița, Constanța și București.

Cei 20 de copii participanți s-au bucurat de un program deosebit, care, pe lângă instruirile zilnice privind partea medicală, a avut și numeroase activități distractive, drumeții, karaoke, vizionări de filme. Copiii au fost supravegheați 24 de ore din 24 ore de personal specializat: medic, psiholog și asistenți medicali, voluntari- studenți de la facultatea de medicină.

Adresam mulțumiri tuturor celor care au contribuit la realizarea acestor tabere, copii, parinți și organizatori! Mulțumiri d-nei psiholog Iuliana Gheorghe, d-nei doctor Angelica Vișan pentru profesionalism și implicare personală în acest proiect! Felicitări și mulțumiri directorului taberei Cristian Vișan și colegei noastre LEO Diana Vișan, pentru efortul personal reflectat și în mulțumirile copiilor și părinților acestora!”, se arata intr-un comunicat al Lions Club Ploiesti.