Spitale

Sinaia va avea un spital nou!

VESTE BUNĂ! S-a dat START lucrărilor la noul spital din Sinaia.

Câștigătorii licitației deschise sunt companiile Bog’Art S.R.L. și UTI Grup S.A.. Aceștia și-au asumat terminarea lucrărilor și finisajelor pentru cele 6 secţii de spitalizare (cu un număr total de 138 de paturi), Compartimentului de Primiri Urgențe, Secţiei de imagistică, laboratoarelor medicale, blocului de sterilizare, blocului operator cu cele 3 săli de operaţii, blocului de naşteri.

Potrivit autorităților, ambulatoriul din cadrul spitalului va cuprinde cabinete pentru următoarele specialităţi: oftalmologie, ortopedie, dermatovenerologie, chirurgie generală, medicină internă, psihiatrie, pediatrie, pneumologie, diabet zaharat, nutriţie şi boli metabolice, neurologie, alergologie, imunologie clinică, urologie și obstetrică-ginecologie.

Cele două companii de construcții sunt lideri de piață și au finalizat proiecte complexe şi inovatoare la cele mai înalte standarde de calitate.

În portofoliul lor de lucrări în domeniul sănătății se regăsesc: Spitalul de Urgență Profesor Doctor Bagdasar-Arseni, Reabilitarea și modernizarea Spitalului de Urgență Râmnicu Vâlcea, Centrul Clinic de Boli Reumatismale Dr. Ion Stoia, Dentotal Protect și Centrul de Sănătate RATB.