Eveniment

Seminar informativ privind noutatile in legislatia asigurarilor de sanatate, la CCI Prahova

Camera de Comert si Industrie Prahova, in colaborare cu Casa de Asigurari de Sanatate a Judetului Prahova vor organiza  joi, 27 iunie 2019, incepand cu orele 10:00, la Sala „Europa” de la sediul CCI Prahova un seminar informativ de prezentare a noutatilor aparute in legislatia asigurarilor de sanatate.

Acest seminar isi propune sa aduca o serie de precizari importante cu privire la tema anuntata, in scopul eficientizarii activitatii de evidenta  a persoanelor asigurate in sistemul de asigurari sociale de sanatate si de restituire a sumelor reprezentand indemnizatii platite angajatilor proprii care au beneficiat de certificate de concediu medical.

In cadrul acestei actiuni, specialisti cu o bogata expertiza din cadrul Casei de Asigurari de Sanatate Prahova vor aduce la cunostinta reprezentantilor operatorilor economici, modificarile legislative cu privire la: persoanele asigurate in sistemul de asigurari sociale de sanatate pentru concedii si indemnizatii; concediile si indemnizatiile de asigurari sociale de sanatate; transferul contributiilor in sarcina angajatului si a introducerii contributiei asiguratorii pentru munca; Declarația 112 privind obligațiile de plată a contribuțiilor sociale, impozitului pe venit și evidența nominală a persoanelor asigurate. 

Participarea la eveniment este gratuita. Pentru informatii si inscrieri va puteti adresa la tel: 0741231250, sau e-mail: promovare@cciph.ro.