Analiza si prognoza

PRAHOVA, toata, in SCENARIUL ROSU! Azi are 749 de cazuri noi!!! 6752 sunt in tara!

PRAHOVA A RAPORTAT AZI 749 DE CAZURI NOI! ALFEL SPUS, EXTREM DE GRAV! Sigur, degeaba sunt evidențiate cifrele! Și… în zadar dau medicii sfaturi! dar facem ochii „cât cepele” când se fac raportările, înjurăm printre dinți, dăm vina pe… diavoli, arătăm cu degetul către autorități (că numai „primarul și notarul” sunt de vină…), dar nu vedem și nu auzim cât de cumplit e în spitale!

De la începutul epidemiei și până în prezent, la nivelul județului Prahova, 12265 de persoane au fost confirmate ca fiind infectate cu virusul SARS-CoV-2. Din totalul acestora, 362 de pacienți au decedat, conform raportărilor Direcției de Sănătate Publică (DSP) Prahova. Ultimele decese înregistrate au fost în rândul a trei persoane de sex masculin (60, 67 și 77 ani) și a trei persoane de sex feminin (64, 72 și 92 ani), cu comorbidități.

Numărul total de locuri destinate îngrijirii pacienților cu COVID-19, în Prahova, este de 428, dintre care 374 de paturi sunt ocupate. La ATI, nu a fost raportat niciun loc liber pentru pacienții cu SARS-CoV-2.

(*Situația este în dinamică, iar aceste informații pot suferi modificări de la o oră la alta)

Numărul de teste realizat în județ, de la începutul epidemiei și până în prezent, este de 37003 (nu sunt incluse în acest număr testele efectuate la cerere de către persoanele fizice și juridice), conform centralizării DSP Prahova.

***GCS informează că, până duminică, 8 noiembrie, pe teritoriul României, au fost confirmate 303.751 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID – 19). 

204.679 de pacienți au fost declarați vindecați până în momentul de față.

Ceva… ceva… mai puține cazuri raportate la nivel național, în schimb rămân județe cu un număr dramatic de cazuri noi, chiar și în weekend. Vorbim de Prahova- cu 749, Sibiu- cu 474, Timiș- cu 395, Brașov- 387, Ilfov- 347…

În urma testelor efectuate la nivel național, față de ultima raportare, au fost înregistrate 6.752 cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2 (COVID – 19), acestea fiind cazuri care nu au mai avut anterior un test pozitiv.

Detalii: https://www.bucurestibusiness.ro/6752-de-cazuri-noi-in-tara-capitala-are-peste-1200/