Analiza si prognoza

PESTE 1.000 cazuri noi de COVID-19! ALTE 372 de persoane au fost reconfirmate! PRAHOVA, locul III pe tara, dupa Bucuresti si Arges

Grupul de Comunicare Strategică informează că, până miercuri, 22 iulie, pe teritoriul României, au fost confirmate 40.163 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID – 19).

24.663 de pacienți au fost declarați vindecați și 2.693 de pacienți asimptomatici au fost externați la 10 zile după depistare.

ATENȚIE! În urma testelor efectuate la nivel național, față de ultima raportare, au fost înregistrate 1.030 cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2 (COVID – 19), acestea fiind cazuri care nu au mai avut anterior un test pozitiv.

Distinct de cazurile nou confirmate, în urma retestării pacienților care erau deja pozitivi, 372 de persoane au fost reconfirmate pozitiv.

PRAHOVA ARE 70 de cazuri noi si alte 30 de persoane retestate pozitiv. Județul este pe locul III pe țară în privința numărului de cazuri noI!

„Până la această dată, de la începutul epidemiei, la nivelul județului Prahova, au fost confirmate ca infectate cu virusul SARS-CoV 2 un număr de 1253 de persoane.Dintre acestea 185 au fost declarate vindecate și externate. Numărul de decese este de 56.

Conform datelor furnizate de Direcția de Sănătate Publică Prahova, în spitalele din județ, unde sunt tratați bolnavi COVID-19, în secțiile de Terapie Intensivă, sunt internați 16 pacienți, dintre care 14 sunt intubați”,transmit reprezentanții Instituției Prefectului.

Detalii: AICI