Eveniment

Pedalam prin Ploiesti contra diabetului si a obezitatii

Primăria municipiului Ploiești, în parteneriat cu Asociația Diabeticilor din Prahova, vă invită sa participați duminică, 15 octombrie 2017, la evenimentul The Fun Ride.

Derulată sub motto-ul „Pedalăm prin Ploiești ca să învingem diabetul și obezitatea”, acțiunea are drept scop promovarea mersului pe bicicletă ca mijloc eficient de luptă împotriva obezității și a diabetului între tineri.

The Fun Ride este o cursă de amuzament, care va consta într-o plimbare cu bicicletele prin municipiul Ploiești, o cursă prin care se dorește să se atragă atenția asupra rolului mișcării și sportului pe bicicletă în reglarea glicemiei, prevenirea diabetului, prevenirea și tratarea obezității și a hipertensiunii arteriale.

Traseul propus pentru biciclete este următorul: Sala Sporturilor – Plăieșilor – Rudului – Maramureș – B-dul Republicii – Mc Donald’s Nord, retur B-dul Republicii – Tache Ionescu – Mărășești – Sala Sporturilor, startul plecării în cursă urmând să aibă loc la ora 11.30.

De asemenea, în Parcul Tineretului va fi amenajat un cort unde, în cursul dimineții, între orele 10.00 și 11.00, cei interesați își vor putea măsura gratuit glicemia, tensiunea și greutatea.

Evenimentul este organizat în cadrul proiectului „Ploiești spune DA pentru sănătatea TA” și este finanțat de Municipiul Ploiești. Parteneri: Școala Postliceală Sanitară Thoma Ionescu și Coaliția COPAC. Sponsori: Polisano Pharmaceuticals, Sanofi Romania, Roche Romania, Estrade Distribution (Fora).