Spitale

Paturi ATI noi pentru pacientii de la Spitalul Orasenesc Sinaia

Spitalul Orășenesc Sinaia a primit astăzi ultimele două dintre cele cinci paturi ATI, achiziționate prin asocierea Consiliului Local Sinaia cu Consiliul Județean Prahova, completândând-se astfel numărul necesar de locuri în Compartimentul de Anestezie și Terapie Intensivă.

Potrivit autortăților, valoarea totală a obiectivului ”Dotare cu 5 paturi ATI – Spital Orășenesc Sinaia, oraș Sinaia” este de aproape 242.550 lei.

”Prioritatea zero pentru mine încă de la începutul pandemiei a fost și rămâne siguranța pacienților de la Spitalul Sinaia. Îi mulțumesc domnului Președinte Iulian Dumitrescu că a înțeles cât este de important să fim eficienți și ne-a alocat suma necesară pentru finalizarea proiectului de achiziționare a paturilor ATI într-un timp atât de scurt. Această ultimă achiziție ne-a ajutat să înlocuim întreaga flotă de paturi a spitalului. Acum avem 5 paturi pentru pacienții critici, 15 paturi electrice pentru pacienții chirurgicali și 85 de paturi mecanice pentru restul specialităților. La cele 105 paturi pentru adulți se adaugă 5 paturi pentru nou-născuți”, declară – Vlad Oprea, primarul orașului Sinaia.