Eveniment

Noi cursuri in domeniul medical organizate in Bucuresti si Constanta

Asociatia Succes in Educatie si Sport, un ONG cu vechime in domeniul educatiei medicale din Romania, organizeaza noi cursuri atat in Bucuresti, cat si in Constanta, pentru cadre medicale sau elevi ai scolilor medicale.

Aceste cursuri au un puternic caracter practic, fiind sustinute de catre lectori practicieni, specializati in domeniul medical.

Cursurile de prim ajutor se adreseaza atat cadrelor medicale, cat si personalului nemedical.

Inscrierea pentru cursurile de prim ajutor se face pe: https://asociatiasucces.ro/curs-de-prim-ajutor/

Cursurile de recoltare si injectii sunt concepute pentru a oferi o alternativa practica la sistemul traditional de invatamant, in care participanti pot simula diverse proceduri medicale, in siguranta, pe manechine de ultima generatie, cursurile sunt folositoare atat pentru cadre medicale cat si pentru studenti.

Inscrierile pentru cursurile de recoltare si injectii se fac pe: https://asociatiasucces.ro/curs-de-recoltare-probe-biologice/

Un nou curs de urgente medicale pediatrice a intrat in portofoliul Asociatiei Succes in Educatie si Sport, acesta fiind sustinut de un lector specializat in medicina de urgenta, fiind recomandat atat cadrelor medicale cat si parintilor care vor sa stie cum sa gestioneze o situatie critica.

Inscrierile pentru cursul de urgente medicale pediatrice se fac pe: https://asociatiasucces.ro/curs-de-urgente-medicale-pediatrice-pentru-parinti-si-cadre-medicale/

Pentru a vedea poze din cadrul cursurilor sustinute pana acum, puteti accesa: https://www.facebook.com/asociatiasucces/