Eveniment

Marti, zi grea pentru echipajele SAJ Prahova! Cititi pana la final!

Potrivit raportului de gardă al Serviciului de Ambulanță Prahova, în cursul zilei de marți, 11 august, echipajele SAJ au intervenit în 322 de intervenții de urgență. Pentru acestea s-au utilizat ambulanțe de tip B și C.

Din nefericire, pe parcursul zilei au fost nu mai puțin de 4 accidente grave, dar și alte cazuri deosebite.

Astfel, la 14.05, s-a intervenit în localitatea Stăncești, la un accident grav, soldat cu două victime. Un bărbat de 28 de ani a suferit un traumatism cranio-cerebral mediu, cu pierderea stării de conștiență, escoriații frontale și leziuni la membre. Cealaltă victimă, un tânăr de 19 ani, s-a ales cu un traumatism la șold.

Ambii au ajuns la SJU Sibiu.

La ora 19.17, s-a intervenit la Negoiești, unde un copil de 12 ani a căzut de pe bicicletă și a fost rănit grav: s-a ales cu traumatism abdominal și plagă abdominală și, ca urmare a fost transportat la spital.

La ora 3.07, s-a intervenit în zona Cornu de jos- Câmpina, unde un bărbat de 30 de ani, căzut de pe bicicletă, a suferit un traumatism cranio-cerebral cu plagă, hematom parieto-occipital, hematom orbital și alte leziuni.

La vreo 50 de minute distanță, la Loloiasca, în urma unui accident rutier, un bărbat de 35 de ani a suferit o fractură deschisă la antebrațul drept și fractură deschisă la membrul inferior stâng.

Tot din raportul de gardă aflăm că, puțin după ora 2.00, s-a intervenit în cazul unei femei de 88 de ani, pe strada Pajurei din Ploiești, care a suferit un SCR- stop cardio-respirator, dar „familia a refuzat resuscitarea”, după cum este consemnat în raport.

Tot în cursul zilei de marți, la Blejoi, a intervenit un echipaj, dar, din păcate în cazul victimei, un bărbat de 88 de ani, medicii nu au mai putut decât să constate decesul.