Timp liber

Iata unde poti gasi tarife parcare Otopeni avantajoase – beneficiile unei parcari private!

Atunci cand pleci din tara si ai nevoie ca masina ta sa fie parcata intr-un loc sigur, dar si cat mai accesibil la intoarcere, vei apela la o parcare din apropierea aeroportului Otopeni. Desigur, putini sunt cei care apeleaza chiar la parcarea oferita de aeroport, in principal din cauza tarifelor practicate de aceasta.

Astfel, atat oamenii de afaceri cat si cei care pur si simplu pleaca intr-o vacanta sunt in permanenta in cautarea unor tarife de parcare in Otopeni cat mai avantajoase – pe termen scurt, dar si pe termen lung.

Totusi, pe langa tarifele avantajoase, este de la sine inteles ca trebuie sa ai si garantia anumitor caracteristici – siguranta, accesibilitate si nu numai!

xr:d:DAFYxSbqBXg:14,j:45880385211,t:23012614

La ce nu ar trebui sa renunti in favoarea unui pret avantajos?

Dupa cum a fost mentionat, exista cateva lucruri la care nu ar trebui sa renunti chiar si atunci cand pretul comunicat este unul incredibil de avantajos. De altfel, vorbim despre masina ta si despre lasarea acesteia intr-un loc pe o perioada mai lunga de timp. Din moment ce acest loc nu este garajul tau sau parcarea din fata blocului, trebuie sa ai garantia urmatoarelor lucruri:

  • Securitate in permanenta – daca beneficiezi de tarife de parcare in Otopeni avantajoase nu inseamna ca trebuie sa spui pas securitatii. Orice parcare pe termen lung, indiferent de tarife, ar trebui sa prezinte securitate 24 din 7, precum si mai multe tipuri de sisteme de supraveghere – video, alarme, senzori si asa mai departe;
  • Distanta fata de aeroport – evident, nu ai vrea sa chemi un taxi pentru a ajunge la aeroport sau inapoi la masina, nu-i asa? Mai exact, parcarea aleasa de tine trebuie sa fie si aproape de aeroport, chiar daca acest lucru va aduce cu sine tarife de parcare putin mai ridicate. Este, totusi, o diferenta intre a merge 20-30 de minute pe jos si a marge cateva minute, la pas lejer;
  • Posibilitatea de a rezerva locul din timp – o calatorie de cateva saptamani, de afaceri sau placere, implica faptul ca vei sti din timp data plecarii. Astfel, nu esti nevoit, in teorie, sa cauti un loc de parcare pe termen lung cu cateva zile inainte de plecare. Desigur, parcarile care nu prezinta posibilitatea de rezervare te forteaza sa faci acest lucru. Tocmai de aceeea, atunci cand esti in cautare de tarife de parcare in Otopeni cat mai avantajoase, nu sacrifica posibilitatea de rezervare pentru un pret mic – este posibil sa ramai cu banii in buzunar, dar fara loc de parcare!

Acestea sunt trei dintre cele mai importante lucruri la care nu ar trebui sa renunti chiar si atunci cand esti in cautarea celui mai avantajos tarif de parcare – pe termen scurt sau pe termen lung.

Din fericire pentru tine, exista o parcare la doar 200m de aeroportul Otopeni care iti poate pune la dispozitie toate cele mentionate la jumatate din pretul practicat in parcarea aeroportului. Este vorba despre Olimpia Parking, una dintre cele mai mari parcari private supraetajate din Romania care iti poate oferi tarife de parcare in Otopeni cu adevarat avantajose, indiferent de sezon!