Analiza si prognoza

GCS: 397 de cazuri noi de COVID-19, dintre care 27 in PRAHOVA! 20.534- totalul pacientilor vindecati si externati!

Grupul de Comunicare Strategică anunță că, până marți, 7 iulie, pe teritoriul României, au fost confirmate 29.620 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID – 19).

Oficial: Dintre persoanele confirmate pozitiv, 21.927 au fost externate, dintre care 20.534 de pacienți vindecați și 1.393 de pacienți asimptomatici, externați la 10 zile după depistare.

MOTIVE DE ÎNGRIJORARE rămân… „în vigoare”: De la ultima informare transmisă de Grupul de Comunicare Strategică, au fost înregistrate 397 de noi cazuri de îmbolnăvire! Din total, 53 de cazuri s-au înregistrat numai în capitală!

 PRAHOVA: 27 de cazuri noi!

În spitalele din județ, unde sunt tratați bolnavi COVID-19, sunt internate 160 de persoane, dintre care 37 sunt suspecte de a fi infectate cu noul coronavirus. Dintre pacienții confirmați,  în secțiile de Terapie Intensivă, sunt internați 13 (opt sunt ventilați mecanic).

Până în prezent, în Prahova, au fost efectuate 7458 de teste pentru depistarea virusului SARS-CoV-2.

Echipaje mixte din cadrul Ministerului Afacerilor de Interne (MAI) au continuat acțiunile privind ordinea și siguranța publică și alte misiuni impuse de contextul actual.

Pe parcursul zilei de 06 iulie, au fost efectuate verificări la 63 de persoane dintre cele care aveau recomandare de izolare la domiciliu, alte 166 au fost legitimate, iar 63 de șoferi au fost opriți în trafic în vederea efecturării controalelor specifice acestui context. Au mai fost verificate și trei societăți comerciale.

Detalii: Situatia actualizata a cazurilor de coronavirus