Eveniment

EXCLUSIV: Mediurg se muta intr-o cladire simbol a Ploiestiului

Centrul Medical Mediurg va avea un nou sediu in municipiul Ploiesti, intr-o vila situata pe batranul Bulevard al Castanilor. Fost sediu al Policlinicii cu Plata, situata la rondul al doilea de pe Bulevard, aceasta este una dintre cele mai remarcabile cladiri, fiind ridicata intre 1900 si 1910, dupa planurile arhitectului Ion Goligher, pentru Ghita Stoenescu, un afacerist in domeniul petrolului si al comertului, de origine bulgar.

Cladirea, care dispune de toate utilitatile, are 22 de camere dispuse la demisol, parter, mezanin, etaj, mansarda, suprafata construita desfasurata fiind de 1115 mp, iar suprafata utila 820 mp.

“Contractul a fost incheiat pe o durata de 10 ani, iar deschiderea oficiala va avea loc la mijlocul lunii aprilie a acestui an”, a declarat, in exclusivitate pentru Prahova Medicala, Cristian Anton Vintilescu, fondatorul si managerul Mediurg.

Centrul Medical Mediurg a fost fondat in noiembrie 1994 si are o vasta experienta in domeniul serviciilor medicale private. Mediurg reprezinta cea mai mare clinica medicala privata din judetul Prahova, ocupand locul 1 in Topul Camerei de Comert si Industrie Prahova.