Eveniment, Unde ne tratam

„Dr. Plusica” chiar exista! La Sinaia!

„Dr. Plușica” chiar există! Am căutat-o noi ceva vreme și iat-o! Am găsit-o!

Moș Crăciun a binecuvântat Secția Pediatrie cu o tânără doamnă doctor, care a început cu o scurtă perioadă de acomodare, prin voluntariat, până la emiterea ordinului de numire în specialitate.

Îi urăm bun venit în sânul echipei medicale a Secției Pediatrie, apreciem efortul dumneaei de a se muta cu întreaga familie în zona și de a da curs solicitării spitalului!

Mulțumim Consiliului Local Sinaia și dlui Primar Vlad Oprea pentru sprijinul acordat, prin punerea la dispoziție a unei locuințe de serviciu, pentru dna Dr. Dănăilă Diana Giorgiana – medic specialist în specialitatea Pediatrie, prin care au făcut posibilă tranziția mai ușoară, între localitatea de domiciliu și Sinaia!”

Este mesajul emoționant transmis de reprezentanții spitalului Sinaia, cu toată încrederea în acest OM DEVOTAT, care se alătură, iată, echipei, dornică să FACĂ BINE. La propriu!

La rândul nostru, îi dorim BUN VENIT, SUCCES și să fie acolo, la loc de cinste, în rândul „îngerilor în alb” care, cu știință, înțelepciune și chiar cu zâmbet, dăruiesc BINELE copiilor!