Analiza si prognoza

CUMPLIT: In ultimele 4 zile, 20 de ACCIDENTE RUTIERE GRAVE si 2 ACCIDENTE RUTIERE MORTALE in Prahova

Săptămâna a început,… „tradițional” în forță pentru echipajele SAJ Prahova, cu o zi de luni în care s-a intervenit în nu mai puțin de 408 urgențe, dintre care 6 accidente rutiere grave, soldate tot cu atâtea victime, dintre care 4 femei. Acestea s-au ales cu traumatisme cranio-cerebrale, fracturi, plăgi etc.tot astfel, un copil de 10 ani a ajuns la spital în urma unui accident produs la primele ore ale dimineții, în Bariera București. Băiețelul a fost diagnosticat cu traumatism la coloana cervicală.
Tot în cursul zilei de luni, o femeie de 52 de ani din localitatea Valea Cucului a ajuns la spital ca urmare a unei intoxicații voluntare acute polimedicamentoase.

*Pe parcursul celor trei zile de weekend, ambulanțele prahovene au intervenit în 1058 de cazuri de urgență. Dintre acestea, ATENȚIE, 16 (!!!) au fost accidente rutiere grave (două dintre acestea au provocat DECESULA DOUĂ PERSOANE!), soldate cu 20 de victime.

Săptămâna a început,… „tradițional” în forță pentru echipajele SAJ Prahova, cu o zi de luni în care s-a intervenit în nu mai puțin de 408 urgențe.