Eveniment

Consultatii stomatologice gratuite oferite in Ploiesti

Colgate®, în parteneriat cu Societatea Națională de Cruce Roșie din România, desfășoară, în perioada octombrie – noiembrie 2018, a doua etapă din acest an a Programului Zâmbete Colgate®, parte din campania România merită zâmbete Colgate®, în 5 orașe din țară. În zilele de10 și 11 noiembrie, elevi din clasele primare din Ploiești vor beneficia de consultații stomatologice gratuite, de diagnostic cu recomandări pentru tratament, sfaturi de sănătate orală pentru un zâmbet sănătos și mostre gratuite de produse de îngrijire orală.

În Ploiești, consultațiile stomatologice gratuite din cadrul programului vor avea loc în data de 10 noiembrie, la Colegiul Național „Jean Monnet” și în data de 11 noiembrie, la Colegiul Național „Ion Luca Caragiale”. Pe lângă consultații, copiii vor avea parte de lecții de igienă orală, oferite de voluntarii Crucii Roșii și desfășurate în prezența părinților, dar și de o zonă de joacă unde îl vor întâlni pe îndrăgitul Doctor Măseluță.

Activitățile sunt dedicate copiilor din clasele 0-IV și se vor desfășura între orele 9:00 și 13:00. Pentru a participa la consultații, este necesar ca elevii să fie programați în prealabil și să fie însoțiți de un părinte sau un tutore legal.

Pentru mai multe informații despre programul Zâmbete Colgate, accesați www.zambetecolgate.ro.