Stiri

Black Friday te menține sănătos (P) – News Medical

[ad_1]

Black Friday, evenimentul de reduceri cel mai mare și cel mai așteptat din an, reprezintă pentru fiecare o oportunitate de a achiziționa produsele dorite la prețuri mult mai mici decât în restul anului, ceea ce înseamnă că este ocazia perfectă pentru a economisi sau pentru a profita de oferte și a cumpăra mai multe produse care se încadrează în buget.

La început, reducerile pe care le găseam în perioada evenimentului Black Friday România erau îndreptate mai mult asupra produselor de tipul celor electronice și electrocasnice, dar în ultimii ani gama de oferte disponibile s-a lărgit destul de mult, astfel încât acum se practică reduceri inclusiv la pachete turistice sau servicii medicale.

Când e Black Friday România 2022?

În România, evenimentul reducerilor de Black Friday poate fi organizat în funcție de data la care decide fiecare magazin că vrea să dea startul campaniei. Acesta poate ține o singură zi, cum este cazul eMAG, sau poate avea o durată prelungită de la câteva zile la câteva săptămâni. Cu toate acestea, ziua cu cele mai multe reduceri, care este și cea mai aglomerată din punct de vedere al traficului, va fi 11 noiembrie 2022, data la care au anunțat evenimentul cele mai mari magazine online de la noi din țară.

Ce reduceri din domeniul medical pot găsi de Black Friday?

Anul trecut, vânzările la servicii medicale au înregistrat o creștere destul de mare în perioada Black Friday, motiv pentru care ne așteptăm ca în acest an să crească numărul prestatorilor de servicii medicale care să ofere reduceri cu această ocazie. Printre cele mai vândute articole în această perioadă s-au numărat pachetele de analize sau produse pentru igienizarea spațiilor.

Alte produse din domeniul medical pe care le poți găsi la reducere de Black Friday:

  • servicii de medicină dentară;
  • abonamente reduse la săli de fitness sau alte sporturi;
  • suplimente medicale fără prescripție medicală;
  • uleiuri esențiale și alte produse pentru aromaterapie.

De obicei, reducerile din domeniul medical sunt sub formă de vouchere și au o perioadă mai lungă de valabilitate, ceea ce înseamnă că te vei putea folosi de ele la nevoie.

Merită să aștept reducerile de Black Friday?

Dacă nu ai o urgență care trebuie rezolvată cât mai repede, atunci cu siguranță se merită să aștepți perioada de reduceri Black Friday. Cât mai aproape de data de începere a evenimentului, urmărește cu atenție ce se întâmplă în mediul online și cine își anunță participarea la campania de Black Friday. În acest mod, îți va fi mult mai ușor să faci cea mai bună alegere pentru sănătatea ta.[ad_2]