Eveniment

Ambulanta atacata cu piatra la Spitalul Judetean de Urgenta Ploiesti

Aseară, în jurul orei 20:30, polițiștii din cadrul Secției Nr.2 Poliție Ploiești au fost sesizați cu privire la faptul că mai multe persoane s-ar manifesta zgomotos în fața Spitalului Județean de Urgență Ploiești.

Polițiștii, împreună cu jandarmi și reprezentați din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale, s-au deplasat la fața locului, unde au constatat că mai multe persoane, fiind aparținători ai unui bărbat de 54 de ani, internat la Spitalul Județean de Urgență, tulbură liniștea și ordinea publică.

De asemenea, un tânăr ar fi aruncat cu o piatră în momentul manifestărilor și ar fi lovit una dintre ambulanțele parcate în curtea spitalului.

În cauză au fost aplicate 5 sancțiuni la Legea 61/1991 și 10 sancțiuni la Legea 55/2020 în valoare de 15.000 de lei și întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere.

Totodată, cercetările sunt continuate de către polițiști pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul și luarea măsurilor legale în consecință.