Eveniment

4265 de prahoveni au primit, deja, si a doua doza de vaccin! Si vai, cipul e asa de incolor si minuscul, ca l-au scapat din seringa!

Conform informațiilor furnizate de către Direcția de Sănătate Publică Prahova, până la data de 04 februarie 2021, în județul Prahova au ajuns 32345 de doze de vaccin anti SARS-CoV-2, dintre care 30045 doze Pfizer/BioNTech, iar 2300 doze produse de compania Moderna.

Așa cum anunță autoritățile, dintre acestea, 27998 au fost consumate (ora raportării – 13.00), alte 4309 (2060 Moderna și 2249 Pfhizer) sunt în curs de administrare.

Numărul total al persoanelor din județul Prahova care au primit și a doua doză, până în prezent, este de 4265.

Demn de remarcat, în ultimele 24 de ore nu au fost raportate noi pierderi și nici noi reacții de tip alergic apărute în urma administrării serului anti SARS-CoV-2.

Vaccinarea este o măsură complexă de prevenție în pandemia de coronavirus, alături de celelalte obligații ce ne revin: respectarea regulilor şi a măsurilor igienico-sanitare (purtarea măştii, spălatul pe mâini şi distanţarea fizică).

Notă de pamflet: „cipul e așa de incolor si minuscul, că l-au scăpat din seringă!”

Hai mai bine să fim serioși, să înțelegem ce și cum e cu vaccinarea și să ne informăm doar din surse oficiale, nu după „OZN-urile” pe care le propagă unele voci.

sursa foto: ziare.com